Het verhaal achter Staprs

Wij willen dit fantastische oer-hollandse ambacht in stand houden en nieuw leven in blazen. Draag (letterlijk en figuurlijk) hier aan bij door jouw unieke Staprs te bestellen.

Missie Klompen en Nederland…

Een beeld voor toeristen. Maar wij Nederlanders?!
Kijken er weinig meer naar om.
Er zijn nog maar ongeveer 10 actieve ambachtelijke klompenmakers.
En daarbij sterft het beroep langzaam uit.
Dat kunnen we toch niet laten gebeuren?

Steun daarom Nederlands trots met Staprs.
We willen het nieuw leven inblazen en daarbij de klompenmakers steunen om het voortbestaan door te kunnen zetten.

Samenwerken

Ben jij klompenmaker en wil je ook leverancier voor Staprs worden of samenwerken? Stuur ons een bericht dan kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen en brengen we de klompenmakers van Nederland samen. Samen staan we sterker.

Creativiteit

Staprs denkt mee en vaak net even verder om de juiste beleving van jouw merk te creeëren. Laat jouw merk leven en zet je eerste stap met Staprs! “Wat je uitstraalt trek je aan.”

Ambacht

Verbinden van de meest arbeidsintensieve ambachten. Wij brengen de meest gepassioneerde ambachtslieden bij elkaar voor de beste kwaliteit Staprs.

Het begin

Wat begint met een grap zijn vaak de meest geniale ideeën. Op mijn 13de vroeg mijn vader een set houten klompen te beschilderen met zijn logo. Dit vroeg hij omdat ik altijd creatief bezig was knutselen/tekenen/schilderen. Dus waarom niet op een houten klomp?

“Oké pa je hebt gelijk, waarom niet?!” Die set gemaakt en hij naar een feest ermee. Hij kwam terug met wat bestellingen voor meer paar. Met vraag naar vlammen etc. Oke: “ik heb het nog nooit gedaan dus denk dat ik het kan.” En zo begon het te lopen.

Vanaf mijn 13de tot 20ste klompen geschilderd en geleverd door heel Nederland, Polen, Amerika, Canada.

Liefde voor de houten klomp

De houten klomp is een waanzinnig mooi product. Het zit heerlijk als je eraan gewend bent. Hout leeft en vormt helemaal naar jouw voet en is nog gezond ook! Daarbij zijn de vormen erg mooi en is het typisch Hollands. Het zou zonde dat dit iconisch schoeisel uit het beeld verdwijnt vind je ook niet?

OUD HOLLANDSE
AMBACHTEN

+

CREATIVITEIT

=